ūüď¶ Osamaksuna.com

Kertoo mit√§ vuonna 2021 voi ostaa osamaksulla. Jos muistelet vierailleesi t√§llaisella osamaksusivustolla joskus aikaisemmin, olet aivan oikeassa: ūüď¶ Osamaksuna.com on toiminut kohta vuosikymmenen ajan, mutta vasta alkukes√§ll√§ 2021 siihen tehtiin suuri uudistus. Muun muassa osamaksulla tarjoavien tuotteiden myyjien tietoja, kuten linkityksi√§, korjattiin, ja samalla ulkoasusta tehtiin viimeinkin sellainen, ett√§ se toimii my√∂s k√§nnyk√§n n√§yt√∂ll√§.

Tallentava digiboksi

Digiboksien valikoimaan kuuluu tällä hetkellä vain kovalevyllisiä, eli tallentavia digibokseja. Suurimmat kovalevykoot tällä hetkellä ovat 1 teratavun luokkaa. Sellaisia löytyy esimerkiksi teräväpiirtotoistoon painottuvalta Handanilta, joka on Tekniikan Maailman testivoittaja.

Tallentavia digibokseja ei löytynyt! Toistaiseksi paras osittain korvaava vekotin on Google Chromecast. Chromecast yhdistetään televisioon. Sen jälkeen Chromecast yhdistetään kodin tietoverkkoon, WiFiin, jonka jälkeen laitetta voi hallita omalla älypuhelimella. Sen kautta voi katsella esimerkiksi Netflixin ohjelmia, ja esimerkiksi siirtää kännykässä olevia valokuvia televisiolta katsottavaksi. Harmillisesti Topfieldin ym. tallentavaa digiboksia tämä ei täysin korvaa, sillä ohjelmia ei voi nauhoittaa ja sitten jälkeen päin esimerkiksi pikakelata mainosten ohi.