ūüď¶ Osamaksuna.com

Kertoo mit√§ vuonna 2021 voi ostaa osamaksulla. Jos muistelet vierailleesi t√§llaisella osamaksusivustolla joskus aikaisemmin, olet aivan oikeassa: ūüď¶ Osamaksuna.com on toiminut kohta vuosikymmenen ajan, mutta vasta alkukes√§ll√§ 2021 siihen tehtiin suuri uudistus. Muun muassa osamaksulla tarjoavien tuotteiden myyjien tietoja, kuten linkityksi√§, korjattiin, ja samalla ulkoasusta tehtiin viimeinkin sellainen, ett√§ se toimii my√∂s k√§nnyk√§n n√§yt√∂ll√§.

Auto osamaksulla

Auton rahoittamiseksi voi usein saada osamaksusopimuksen esimerkiksi Laina.fi-nimiseltä, joka voi myöntää "kertalainaa" (kulutusluottoa) tuhannesta jopa 10 000 euroon saakka. Osamaksusopimuksen avulla ajoneuvon voi saada heti omaan käyttöön ja sopimus on saatavilla niin käytettyihin kuin uusiinkin autoihin. Joissain tapauksissa itse ajoneuvo toimii vakuutena. Tällaisia maksujärjestelyitä Suomessa tarjoavat monet eri tahot, joiden käyttöehdot ja sopimustekstit vaihtelevat huomattavasti. Ostettaessa auto osamaksulla on kuitenkin yleensä mahdollista järjestää kiinteä kuukausimaksu sellaisella ehdolla, että lainan voi halutessaan maksaa kokonaan pois.

Rahoituspäätöksiä kannattaa kysellä etukäteen ja selvittää huolella, mistä lainan voi saada parhailla ehdoilla. Jos lainanantaja tarjoaa palvelua, jossa rahoituspäätös voidaan myöntää jo ennen kuin auto on löytynyt, sellaista palvelua kannattaa hyödyntää. Myönteinen rahoituspäätös mahdollistaa auton ostamisen niin yksityiseltä kuin autokaupastakin.